Boende i Kambodja


Boende

När man besöker Angkor Wat så är det i staden Siem Reap som ligger cirka sex kilometer bort som man bor. Kambodjas turistnäring är inte lika utvecklad som Thailands men i landet finns redan massvis av hotell och Guest House. Om man vill bo på ett specifikt hotell eller har krav på en viss standard så bör man boka i förväg. Är man flexibel och kan tänka sig att bo lite halvtaskigt så är det inte nödvändigt att boka, men tänk på att standarden är väldigt varierad. Hur som helst så kan det vara skönt att boka första natten på ett nytt ställe så att man inte börjar sitt äventyr med att leta boende. Här nere har du möjlighet att boka boende i förväg för en eller flera nätter. Du hittar även lite tips på Hotell och Guest house som vi rekommenderar.

Använd söken här nedan så får du ett antal förslag på boende. Du kan sedan enkelt boka för de antal nätter du önskar. Du kan även klicka här för att få upp alla våra möjliga bokningsalternativ i Siem Reap, nära templet Angkor Wat.

Tips - Billigt boende

Claremont Angkor Hotel

Du hittar detta hotell endast 6,1 kilometer från Angkor Wat och det kostar bara ett par hundralappar natten. Adressen till hotellet är No. 0017 Phum Wat Bo, Sala Kamreuork, Siem Reap Kambodja. Priset är billigt och de flesta bekvämligheter ingår. Rummen har dusch eller badkar, luftkonditionering, kylskåp, strykjärn och tv. Det finns tillgång till bredband, värdeskåp finns på rummet, gym på området och har man barn så går det bra att låna en babysäng. Hotellet ligger centralt och har en stor swimmingpool där det även finns en bar.


 

Tips - Medel

Tara Angkor Hotel

Ett hotell som ligger riktigt nära Angkor Wat, 4,1 kilometer, och lämpar sig för dem som vill bo fint men ända vill betala under tusenlappen för boende. Adressen är Vithei Charles De Gaulle, (Road to Angkor Wat), Siem Reap Kambodja. Även här ingår alla bekvämligheter såsom, luftkonditionering, värdeskåp på rummet, minibar, badkar och dusch samt kaffebryggare! Fint hotell med pool som överstiger de flesta förväntningar.

 

--> Sök boende nära Angkor Wat här.

  • Tips - Lyx boende


    Raffles Grand Hotel d'Angkor

Hotellet som alla känner till Raffles, ett riktigt lyx hotell. Adressen är 1 Vithei Charles De Gualle Khum Syay Dan, Siem Reap Kambodja. Detta magnifika hotell ligger endast 5,2 kilometer från Angkor Wat och har även ett spa på hotellet vilket kan vara skönt efter en heldag vid templet. Alla rum har balkong, separat badkar och dusch, extra handdukar, badrockar, luftkonditionering, tv, minibar, värdeskåp och mycket mer. Här är stor pool och hotellet erbjuder även guidade rundturer.

 

 Hotell i huvudstaden Phonm Penh

 Hotell i badorten Sihanoukville

Sök billiga flygbiljetter här.