Flyg till Angkor Wat


Flyg

Där finns tre internationella flygplatser i Kambodja. De två största är flygplatsen i huvudstaden Phnom Penh som heter Pochentong Int (PNH) och flygplatsen i Siem Reap (REP) med samma namn som staden. Den tredje flygplatsen är Battambang Cambodia (BBM). Ska man besöka Angkor Wat så är det smidigast att flyga till Siem Reap som bara ligger sex kilometer från tempelstaden.

Siem Reap International Airport ligger 8 kilometer från staden Siem Reap och det är enkelt och smidigt att åka taxi in till stan. Taxibilar finns på plats så man behöver inte boka.

Här till höger kan du söka flygbiljetter. Tjänsten söker igenom flertalet sidor efter biljetter för att hitta lägsta möjligt pris. Nedanför till höger hittar du länkar till andra leverantörer av flygbiljetter till lågpris. Prova gärna att söka via flera olika länkar för att få lägsta möjliga pris.


 

 


  • Billiga flygbiljetter

    Ska man resa vill man självklart göra det så billigt som möjligt. Kontrollera därför på ett par olika sajter så att du verkligen hittat det billigaste priset för din flygbiljett. I formuläret ovan hittar du ett antal billiga alternativ och vill du kontrollera andra sidor så rekommenderar vi följande sidor:

  • lastminute.com