Vem är vi?

På resa-angkorwat.se hittar du all information du kan tänkas behövas inför ett besök i Angkor Wat. Vår målsättning är att bli den ledande informationswebbplatsen inom området Angkor Wat som resmål. Vår sida vänder sig till alla som kan tänkas besöka landet. Vår ambition och målsättning är att alltid lämna objektiv fakta och information för att hjälpa till inom ämnet. Vi hoppas på detta sätt bidra till den enskilda individen för att denne ska få ut maximalt av sin resa till detta fantastiska land.

Sidan resa-angkorwat.se är ett privatägt bolag som drivs för att informera personer inom områden som kräver specialkunskap. Vi vill med denna sida öka informationen och skapa bra förutsättningar för målgruppen att hitta önskvärd information inför ett besök vid templet Angkor Wat.

Ansvarig och redaktör för webbplatsen är Jonny Rosengren som samarbetar med företag inom resebranschen. Inom arbetsgruppen bakom webbplatsen finns bred kunskap inom inhämtning, behandling och presentation av informationsmaterial. Likaså finns det stor kunskap i källutvärdering och faktaanalys. Sidan uppdateras kontinuerligt för att säkerställa korrekt information.


Tillbaka till Startsidan

 

  • Målet med sidan


    • En stor del av den informationsinhämtning som äger rum idag sker genom internet. Resa-angkorwat.se´s mål är att vara den primära källan till kvalitativ kunskap inom området Angkor Wat. Vi kommer att jobba aktivt med att ständigt förbättra sidan för att på så sätt uppnå vårt mål. Kom därför gärna med synpunkter eller skicka in tips rörande de platser som du själv besökt. Vi tar gärna emot berättelser från privatpersoner som varit vid templen. Du får även gärna skicka oss bilder som vi kan publicera på sidan. Ska du åka till Kambodja eller Angkor Wat inom kort? Då söker vi även dig som kan tänka dig att blogga live på sidan om din resa. Hör gärna av dig via kontakt.